Mede dankzij Uvex zit ik veilig te paard. Ik heb 3 Uvex Caps. Met de Perfexxion rij ik altijd thuis. Een super comfortabele helm, die ook nog eens zeer goed ventileerd. Op concours rij ik met de Suxxeed, die net als de Perfexxion zeer comfortable is, maar net even een beetje chiquer is. Zomers tijdens de warme dagen heb ik graag de Elexxion op, deze is zeer licht en mega ventilerend. Wat de helmen ook zeer onderscheidend maakt, is dat ze aan alle kanten zeer eenvoudig te verstellen zijn, waardoor ze zeer goed aansluiten op je hoofd, en de binnekant is zeer eenvoudig uitneem en wasbaar. Ook draag ik van Uvex handschoenen, ze zitten fantastisch, gaan lang mee, en ik behoud veel gevoel met de teugel-paardenmond.

Hier heb ik al een vrij lange samenwerking mee. Lineke die Welfare horse & care alleen runt verkoopt fantastisch mooie producten. Ze is zeer klantvriendelijk, en denkt echt met de mensen mee. Ik vind het dan ook zeer prettig werken met haar. Linke is altijd gedreven om de klant tevreden te stellen, en werkt betrouwbaar, snel maar toch kwaliteitsvol. Ik hoop dat ik dan ook nog lange tijd op haar ondersteuning mag rekenen.

Een nieuwe spil op de markt. Na het 1 x geprobeerd te hebben was ik direct verkocht. Het is een bio energie therapie box voor de paarden. Ik merk aan mijn paarden dat ze het als zeer prettig ervaren, en ze hebben er heel veel baat bij. Het is hier moeilijk uitleggen wat het precies doet, maar als jij ook het beste wil voor jouw paard, neem dan zeker een kijkje op de website.

Goed voer is natuurlijk super belangrijk! Cavalor staat al jaren bekend om kwaliteit. Ik ben dan ook dankbaar dat ik een van hun ambassadeurs mag zijn. Ze zijn zeer behulpzaam met voer adviezen en mijn paarden doen het er super op. Ik voer de Action pellet, Pianissimo en de Perfomix. Wil jij nou graag een passend voeradvies voor je paard, of gewoon meer weten over Cavalor mag je altijd even het contact formulier invullen dan zetten wij het voor je door.

Flex on beugels waren voor de samenwerking al een favoriet van mij. Ze geven veel grip aan je voet, dat gecombineerd met de dempers die erin zitten die een lichte vering geven maken ze een must have voor elke ruiter. Ik rij zelf met de Flex on Safe on, een comfortabele beugel die ook nog eens maximaal veilig is. een echte aanrader!

Michelle Kruize van HV Photography verzorgt al mijn fotomateriaal. Ik kan blind op haar vertrouwen, ze maakt er altijd iets moois van . Ze is een eerste klas vakvrouw en weet altijd de juiste emoties vast te leggen. Ze is een kei in het fotograferen van paarden, maar verzorgt ook bruiloft fotografie en dergelijke. Wil jij een onvergetelijke shoot met je paard. Contacteer HV Photography dan!

Jasmijn de Bruijn noem ik ook wel gekscherend een woordkunstenaar. I.s.m haar heb ik nu al een aantal leuke blogs gemaakt. Deze blogs gaan we ook omzetten in een gaaf evenement ´vorm je eigen visie´ hierover later meer op deze site. Mocht je geïnteresseerd zijn in uitdagende, leerzame en geestverruimende blogs, is een kijkje op haar website zeker de moeite waard. Tevens is ze gecertificeerd bitfitter, waarin ze ook tot de beste uit haar vakgebied behoort.